Bokscoaching-voor-hoogbegaafde-kinderen

Bokscoaching voor hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen

Ontdek hoe bokscoaching jouw hooggevoelige of hoogsensitieve kind kan helpen om hun unieke uitdagingen aan te gaan en hun persoonlijke kracht te vinden. Onze individuele bokscoaching voor hooggevoelige kinderen is spelenderwijs gericht op het ondersteunen van hun emotionele en sociale ontwikkeling. Daarnaast is boksen natuurlijk een hele leuke sport!

Wat is bokscoaching voor hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen?

Bokscoaching is een unieke vorm van persoonlijke ontwikkeling waarbij boksen wordt gebruikt als middel voor zelfexpressie en persoonlijke groei. Voor hoogsensitieve kinderen bieden we een zorgvuldig aangepast programma dat speelt op hun behoeften, waarbij de focus ligt op non-competitieve en spelgerichte activiteiten. De 1-op-1 coaching is afgestemd op de behoeften van jouw kind.

Voordelen van boksen voor HSP kinderen

Hooggevoelige kinderen ervaren de wereld intenser. Dit kan zowel een gave als een uitdaging zijn. Bokscoaching helpt deze kinderen om:

  • Emoties te reguleren: Door fysieke activiteit kunnen ze overtollige spanning kwijtraken en hun emoties beter beheersen.
  • Zelfvertrouwen op te bouwen: Het leren van nieuwe vaardigheden en het overwinnen van fysieke uitdagingen helpt kinderen om zelfverzekerdheid te ontwikkelen.
  • Grenzen te herkennen en te stellen: Door boksen leren ze hun eigen grenzen kennen en hoe ze deze op een gezonde manier kunnen aangeven.
  • Concentratie te verbeteren: De focus die nodig is bij boksen helpt kinderen om hun aandacht beter te richten, wat ook in andere aspecten van hun leven voordelen kan hebben.
Bokscoaching-voor-hoogbegaafde-kinderen

Aanpak 1-op-1 bokscoaching voor hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen

Onze sessies zijn individueel afgestemd en worden geleid door ervaren en gecertifieerde coaches. De trainingen worden gegeven op locatie of bij het kind thuis, met voorkeur in de buitenlucht. We zorgen voor een rustige, ondersteunende omgeving waarin jouw kind zich veilig en begrepen voelt.

 

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie.