Boksfitness

Zin in een nieuwe uitdaging?

Je voelt je niet fit, je voelt je uit balans en je beweegt te weinig. Eigenlijk ben je niet blij met je lijf en zou je net dat zetje nodig moeten hebben om te gaan sporten.

Je hebt allerlei sporten geprobeerd, of je bent alleen maar aan het uitstellen om te gaan sporten. De drempel wordt steeds hoger om te beginnen, want wat vinden de anderen ervan als ik iets niet kan, of het niet volhou? Eigenlijk heb je een doel voor ogen en daarom sport je al regelmatig of maak je elke dag een wandeling? Je krabt nog eens achter je oor, want waarom hou je het niet vol en bereik je je doel niet?

Als je al die groepen buiten ziet, zou je best wel een keer mee willen doen, toch?

Wat je het liefst zou willen is fit ouder worden, meer energie hebben om leuke dingen te doen en iets doen waar je blij van wordt!

Ik herken dit zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Het is een uitdaging om jezelf te motiveren. Je vertoont uitstelgedrag of je wil juist dat het in 1 keer werkt. De ene dag voel je je gemotiveerd en ga je de deur uit en de andere dagen doe je helemaal niets/ weinig aan beweging.
Juist omdat dit voor zoveel mensen herkenbaar is, is Boksfitness ideaal om aan deel te nemen. Of je nou beginner of gevorderd bent.

Het is nu je moment om in actie te komen!


Boksfitness

Binnen een maand zul je de eerste resultaten merken:

 

  • Je voelt je fittter
  • Je hebt meer energie
  • Je zelfvertrouwen komt terug
  • Je conditie verbetert
  • Je techniek wordt steeds beter

 

Zo gaan we het doen!

Je begint met een gratis proefles

Elke training werken we aan jouw techniek, kracht en uithoudingsvermogen

Wat levert Boksfitness jou op

  • Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden
  • Omdat je buiten sport, merk je dat je meer energie krijgt
  • Omdat je 50 minuten alleen je focus hebt op de boksfitness, heb je geen tijd om aan andere dingen te denken. Dat zorgt ervoor dat je volledig je hoofd leeg kan maken.
  • Wanneer je meer beweegt, gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Als je er voor kiest om bij Sport4Balance te komen sporten, dan kun je ervan uitgaan dat we resultaat gaan boeken. Stap voor stap gaan we werken aan jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Wanneer het te makkelijk voor je is of net even iets te zwaar, dan zal daar in gedifferentieerd worden.

Wat kost het :

AbonnementPrijs €
Maandabonnement 1x per week

32,50 

Maandabonnement onbeperkt groepslessen 39,50
Jaarabonnement onbeperkt groepslessen 450,00
Jaarabonnement 1x per week groepslessen 345,00
strippenkaart 10x half jaar geldig100,00
  
  

Meld je nu aan!

boksen soest