Boksclinics-bokscoachig-boksworkshops-bedrijven groot

Boksworkshops voor bedrijven

Op zoek naar een impactvolle manier om je team te versterken? Tijdens een Boksworkshop voor bedrijven wordt de samenwerking, teamspirit, communicatie, creativiteit en het vertrouwen verbeterd. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk én gezond om samen actief bezig te zijn.

Bokscoach-Armanda-Boksworkshops-voor-bedrijven

Teambuilding: Bokscoaching

Boksen roept vaak een beeld op van intensiteit en competitie. Maar wat als we je vertellen dat boksen ook een krachtige tool kan zijn voor teambuilding? Bij Teambuilding Bokscoaching gaat het niet om het verslaan van je collega, maar om samen te werken, elkaar te begrijpen en te groeien als team. Je bokst met elkaar, niet tegen elkaar.

Een Boksworkshop is een sportieve teambuilding activiteit mét een extra laagje. Het is de perfecte manier om sporten te combineren met herkenbare onderwerpen uit het dagelijkse (bedrijfs)leven. Na een Boksworkshop van de gedreven bokscoach Armanda ga je met een nieuwe kijk op je team en op situaties binnen het bedrijf naar huis.

Boksen als metafoor

Tijdens de training gebruiken we het boksen als metafoor voor situaties op de werkvloer. Je gaat aan de slag met de basis van boksen, om elkaar op een ander niveau te leren kennen. De volgende vragen kunnen aan bod komen:

 • Hoe leer je om grenzen aan te geven?
 • Hoe ga je individueel en als team om met veranderingen?
 • Hoe kun je het beste samenwerken?
 • Vind je het prettig om onder druk te werken?
 • Met wie kan je goed samenwerken?
 • Hoe gaat de ander om met bepaalde situaties?
Boksworkshops voor bedrijven

Bokscoaching met je team is niet alleen een sportieve activiteit, maar boksen legt ook de sterke en zwakke punten van je team bloot, zodat je dit als team kunt gebruiken om te groeien en een nog beter team te worden.

Teambuilding-Bokscoaching

Waarom kiezen voor een Boksworkshop?

 • Voor deze Boksclinic heb je in principe geen sportkleding nodig. Casual werkkleding volstaat. Wel zo toegankelijk!
 • De Boksworkshops zijn makkelijk buiten te doen, of kunnen op eigen locatie (kantoor) worden gehouden.
 • Het is de ideale manier om een lange dag vergaderen af te sluiten, maar kan ook als sportieve onderbreking worden ingezet. De duur en intensiteit van de teambuilding wordt in overleg afgestemd.
 • Tijdens de Bokscoaching krijgen de deelnemers waardevolle lessen in teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling.
 • Boksen is niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een spiegel die de sterke en zwakke punten van je team laat zien. Het is een unieke kans om als team te groeien en een nog sterkere eenheid te worden.

 

Leuke, actieve teambuilding activiteit

Kortom: Een Boksworkshop is een energieke teambuilding activiteit tijdens een vitaliteitsdag, heidag, na een reorganisatie of zomaar. Met boksen als metafoor, richten onze workshops zich op samenwerking, communicatie, en het stellen van grenzen - essentiële vaardigheden in elke zakelijke omgeving.

 

Offerte aanvragen: Boksworkshops voor bedrijven

Ben jij klaar voor deze sportieve activiteit als teambuilding? Vraag direct een offerte aan!

Testimonial

Leuk, laagdrempelig en veilig voor alle deelnemers. Zeker een aanrader.

"We hebben voor een Boksworkshop gekozen omdat dit een leuke, speelse en andere manier is om contact met elkaar te maken, elkaars grenzen en waarden te ontdekken en respecteren en contact met het lichaam te maken in plaats van enkel cognitief zoals op kantoor zo vaak gebeurt.

Ons doel was enerzijds om uit het hoofd en in het lichaam te komen en anderzijds om bepaalde gedragingen van de deelnemers zichtbaar te krijgen, waar we tijdens de 2e trainingsdag verder op door kunnen pakken.

We kiezen vaker voor Sport4Balance wegens de toegankelijke manier van lesgeven. Hierdoor wordt boksen voor iedereen toegankelijk en veilig. Veiligheid staat hoog in het vaandel, wat ik enorm krachtig vind. Armanda, de bokstrainer, is toegankelijk, onderlegd en bekwaam. Ze weet een veilige en toegankelijke setting neer te zetten, waardoor iedereen zich op z’n gemak voelt. Ook de oefeningen en technieken zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht conditie, leeftijd en mate van sportiviteit. De combinatie boksen en coaching was effectief, de inzichten zijn laagdrempelig en gelijk toepasbaar voor de deelnemers.

Ik krijg altijd erg positieve feedback van de deelnemers over de boksworkshop. Daarnaast kan ik de inzichten vanuit de training gebruiken in de training. De deelnemers herkennen hun gedragingen, kwaliteiten en valkuilen vanuit de sport."

- Yannick, Senior trainer bij Brunel

 

"Als regio uitje met alle locatiemanagers, coaches en de SO arts hadden we een energieke Bokscoaching Workshop met boksen als metafoor. De basis van het boksen met herkenbare onderwerpen uit het dagelijks leven: samenwerking, uithoudingsvermogen, veranderingen, grenzen durven aangeven, houding enzovoort. Onwijs gezellig om zo met elkaar samen te zijn. En zo gelachen!"