PERSONAL TRAINING

Personal Training 

Je voelt je niet fit, je voelt je uit balans en je beweegt te weinig. Eigenlijk ben je niet blij met je lijf en zou je net dat zetje nodig moeten hebben om te gaan sporten.

Je hebt allerlei sporten geprobeerd, of je bent alleen maar aan het uitstellen om te gaan sporten. De drempel wordt steeds hoger om te beginnen, want wat vinden de anderen ervan als ik iets niet kan, of het niet volhoud?  Je krabt nog eens achter je oor, want waarom hou je het niet vol en bereik je je doel niet?

Als je al die mensen buiten ziet sporten, zou je best wel een keer mee willen doen, toch?

Wat je het liefst zou willen is fit ouder worden, meer energie hebben om leuke dingen te doen en iets doen waar je blij van wordt!

Ik herken dit zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Het is een uitdaging om jezelf te motiveren. Je vertoont uitstelgedrag of je wilt juist dat het in 1 keer werkt. De ene dag voel je je gemotiveerd en ga je de deur uit en de andere dagen doe je helemaal niets/ weinig aan beweging.
Juist omdat dit voor zoveel mensen herkenbaar is, is Personal Training ideaal om aan deel te nemen.

Het is nu je moment om in actie te komen!

Personal Training

Binnen een maand zul je de eerste resultaten merken:

  • Je hebt meer energie
  • Je zelfvertrouwen komt terug
  • Je conditie verbetert
  • Je techniek wordt steeds beter
  • Je hebt plezier
  • Je voelt je fitter

 Zo gaan we het doen!

We beginnen met een intake gesprek 

Elke training werken we aan jouw techniek, kracht en uithoudingsvermogen, waarbij plezier en laagdrempeligheid voorop staan

Wat levert Personal Training jou op?

  • Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden
  • Omdat je buiten sport, merk je dat je meer energie krijgt
  • Wanneer je meer beweegt, gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Mijn Personal Trainingen zijn niet standaard. Met humor, enthousiasme en af en toe een knipoog ga je aan je conditie en kracht werken. Op deze manier kan sporten ook leuk zijn, waardoor je het langer volhoudt.

Wat kost het :

55 euro per uur

Sinds 2,5 jaar ben ik personal trainer in de buitenlucht en ik wil dit juist nu in deze periode voor iedereen toegankelijk maken. Sporten is juist nú zo hard nodig om gezond en fit te blijven!

De meeste lessen die ik geef vinden plaats in de Soester duinen, maar graag wil ik je nu ook aanbieden om het op een locatie die jij wenst te doen, dan kom ik gewoon naar je toe rijden!

Uiteraard doen we dit verantwoord met de voorgestelde voorzorgsmaatregelen en op gepaste afstand en dat kan nu echt prima.

Wil jij ook lekker buiten sporten, fit blijven en je gedachtes even bij wat anders? Meld je dan hieronder aan voor een Personal Training ergens in de Soester duinen of op een buitenlocatie (bv je eigen tuin) waar jij blij van wordt!

CONTACTGEGEVENS

Sport4Balance Soest
Armanda van der Veen
Telefoon 06-12092241
E-mail info@sport4balance.nl
KvK- nummer 69435367

SOCIAL MEDIA

Contactgegevens

Sport4Balance
Armanda van der Veen
Telefoon 06-12092241
E-mail info@sport4balance.nl
KvK- nummer 69435367

Navigatie

Personal Training
Boksen
Bootcamp
Voeding
Trainingsschema
Tarieven
Vacature

Social Media