PERSONAL TRAINING

Personal Training 

Je voelt je niet fit, je voelt je uit balans en je beweegt te weinig. Eigenlijk ben je niet blij met je lijf en zou je net dat zetje nodig moeten hebben om te gaan sporten. Personal Training zou je net dat setje kunnen geven!

Je hebt allerlei sporten geprobeerd, of je bent alleen maar aan het uitstellen om te gaan sporten. De drempel wordt steeds hoger om te beginnen, want wat vinden de anderen ervan als ik iets niet kan, of het niet volhoud?  Je krabt nog eens achter je oor, want waarom hou je het niet vol en bereik je je doel niet?

Als je al die mensen buiten ziet sporten, zou je best wel een keer mee willen doen, toch?

Wat je het liefst zou willen is fit ouder worden, meer energie hebben om leuke dingen te doen en iets doen waar je blij van wordt!

Ik herken dit zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Het is een uitdaging om jezelf te motiveren. Je vertoont uitstelgedrag of je wilt juist dat het in 1 keer werkt. De ene dag voel je je gemotiveerd en ga je de deur uit en de andere dagen doe je helemaal niets/ weinig aan beweging.
Juist omdat dit voor zoveel mensen herkenbaar is, is Personal Training ideaal om aan deel te nemen.

Het is nu je moment om in actie te komen!

Personal Training

Binnen een maand zul je de eerste resultaten merken:

  • Je hebt meer energie
  • Je zelfvertrouwen komt terug
  • Je conditie verbetert
  • Je techniek wordt steeds beter
  • Je hebt plezier
  • Je voelt je fitter

 Zo gaan we het doen!

We beginnen met een intake gesprek

Elke training werken we aan jouw techniek, kracht en uithoudingsvermogen, waarbij plezier en laagdrempeligheid voorop staan

Wat levert Personal Training jou op?

  • Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden
  • Omdat je buiten sport, merk je dat je meer energie krijgt
  • Wanneer je meer beweegt, gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Mijn Personal Training is niet standaard. Met humor, enthousiasme en af en toe een knipoog ga je aan je conditie en kracht werken. Op deze manier kan sporten ook leuk zijn, waardoor je het langer volhoudt.

Wat zijn de kosten Personal Training bij Sport4Balance :

55 euro per uur
20 euro proefles 30 min

 

Sinds 2017 ben ik Personal Trainer in de buitenlucht en ik wil dit juist nu in deze periode voor iedereen toegankelijk maken. Sporten is juist nú zo hard nodig om gezond en fit te blijven!

Personal Training kan bij jou in de tuin, of we spreken een mooie plek af om te trainen!

Wil jij ook lekker buiten sporten, fit blijven en je gedachtes even bij wat anders? Meld je dan hieronder aan voor een Personal Training ergens bij jou in de buurt! ( vanaf 10 km vanaf Soest worden er reiskosten berekend)