Zakelijke mogelijkheden

 On Line WorkOut & Off Line Work Out

Jouw team is wel toe aan wat anders, ze voelen zich uit balans en ze bewegen te weinig. Eigenlijk willen ze wel meer bewegen  en zouden ze net dat zetje nodig moeten hebben om te gaan sporten.

Je werknemers hebben allerlei sporten geprobeerd, of ze zijn alleen maar aan het uitstellen om te gaan sporten. De drempel wordt steeds hoger om te beginnen, want wat vinden de anderen ervan als ik iets niet kan, of het niet volhoud?  Jij als werkgever  krabt nog eens achter je oor, want waarom zou jij ze niet een eindje op weg helpen door iets leuks aan te bieden?

Wat je het liefst zou willen is dat jouw team fit blijft, meer energie heeft om hun werk goed te blijven doen en het ziekteverzuim laag te houden.

Ik herken dit zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Het is een uitdaging om jezelf te motiveren. Je vertoont uitstelgedrag of je wilt juist dat het in 1 keer werkt. De ene dag voel je je gemotiveerd en ga je de deur uit en de andere dagen doe je helemaal niets/ weinig aan beweging.
Juist omdat dit voor zoveel mensen herkenbaar is, is een On Line WorkOut of een Off Line WorkOut ideaal om met je afdeling aan deel te nemen.

Het is nu het moment om in actie te komen!

On Line WorkOut en Off Line Workout

Binnen een maand zul je de eerste resultaten merken:

  • Je hebt meer energie
  • Je zelfvertrouwen komt terug
  • Je conditie verbetert
  • Je techniek wordt steeds beter
  • Je hebt plezier
  • Je voelt je fitter

 Zo gaan we het doen!

Je vult het contactformulier in. Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Elke training werken we aan techniek, kracht en uithoudingsvermogen, waarbij plezier en laagdrempeligheid voorop staan.

Wat levert een On Line WorkOut of Off Line Work Out jouw team op

  • Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden
  • Omdat je sport, merk je dat je meer energie krijgt
  • Wanneer je meer beweegt, gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Mijn On Line WorkOut en Off Line WorkOuts zijn niet standaard. Met humor, enthousiasme en af en toe een knipoog ga je aan je conditie en kracht werken. Op deze manier kan sporten ook leuk zijn, waardoor je het langer volhoudt en de verbinding tussen de collega`s vergroot.

Ben je enthousiast geworden over wat Sport4Balance te bieden heeft? Vul dan het contactformulier vandaag nog in! 

DSC01252