COACHING

Je voelt je niet fit, je voelt je uit balans, je bent niet tevreden over je gewicht. En eigenlijk ben je niet blij dat het je in je eentje niet lukt om hier verandering in te brengen.

Maar eigenlijk begrijp je niet zo goed dat je, na alles wat je hebt geprobeerd , het nog steeds niet is gelukt om te komen tot jouw doelen. Je eet toch al niet veel en je eet toch gezond? Je sport al regelmatig of maakt elke dag een wandeling? Je krabt nog eens achter je oor, want je doet het toch eigenlijk al goed?

Je wordt onzeker en je schaamt je richting je omgeving, omdat de anderen om je heen  het wel lukt of omdat anderen het misschien maar raar zullen vinden dat jij aan jezelf wilt werken?

Wat je het liefst zou willen is fit ouder worden, meer energie hebben om leuke dingen te doen en het gewicht bereiken waar jij je het prettigst bij voelt.

Ik herken dit zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Het is een uitdaging om jezelf te motiveren. Je vertoont uitstelgedrag of je wil juist dat het in 1 keer werkt. De ene dag voel je je slank de andere te zwaar. Pas wanneer de weegschaal aangeeft dat het teveel is ga je je leefstijl aanpassen om vervolgens vaak weer in het oude ritme verder te gaan. Zo blijft het jojo effect bestaan.
Juist omdat dit voor zoveel mensen herkenbaar is heb ik het volgende programma gemaakt.

Het is nu je moment om het anders te gaan doen!

De 30 dagen Challenge

Binnen een maand zul je de eerste resultaten merken:

 • je voelt je fitter
 • je hebt meer energie
 • de eerste cm zijn er af
 • Je ontwikkeld meer spiermassa
 • je gewicht neemt af

Dit is hoe het werkt

 • Doordat je meer gaat bewegen voel je je steeds fitter worden
 • Je hebt je leefstijl aangepast, waardoor je meer energie krijgt
 • Omdat je bewuster en gezonder eet, merk je dat je minder behoefte hebt aan snack trek
 • Wanneer je meer beweegt en gezond en gevarieerd eet, zul je in gewicht/ vet/ spiermassa/vocht/ visceraal vet het verschil gaan zien

Mijn inverstering :

Voor  €133,95 per maand ontvang je inclusief

 • 1 op 1 coaching
 • Een uitgebalanceerd ontbijt van Herbalife die ervoor zorgt dat je alle vitamine en mineralen binnen krijgt die nodig zijn voor vitaliteit, sport & fitness, alertheid, gewichtsbeheersing
 • Deelname aan besloten FB groep boordevol tips, workouts en recepten
 • Lichaams- en voedingsanalyse

 

Ja maar…

Q Ik heb al van alles geprobeerd en dat heeft me niet geholpen.

A Wat vervelend om te horen dat je van alles hebt geprobeerd en jou tot nu toe niets heeft geholpen je doel te bereiken. Ik hoor dit vaker en dan heeft het vaak te maken met de coaching die er niet of te weinig was. Daardoor mis je een stok achter de deur om je leefstijl te veranderen. Daarnaast is dit programma geen dieet, maar een Healthy Active Lifestyle die voor de langere termijn is vol te houden.

Q Ik vind het te duur

A  Als je je doelen wilt halen en wilt investeren in jezelf, maak dan de juiste keuzes. Ik geef je een voorbeeld.  Veel klanten die door mij worden gecoacht hebben vaak eerst zelf geprobeerd hun doelen te bereiken. Ze werden lid van bv een sportschool (vaak een jaarabonnement en na 2 maanden kwamen ze er niet meer), investeerden in producten  maar er was niemand die hun advies gaf of hun begeleidde in hun doel. Heel veel maanden later hadden ze veel geld uitgegeven, maar niks bereikt.

Q Ik woon niet in de buurt

A Het maakt niet uit waar je woont. Ook on line kan ik je coachen.

Ja ik meld me aan via onderstaande button of ga gelijk naar mijn webshop https://armandaveen.goherbalife.com/Catalog/Home/Index/nl-NL